23-11-04

Oxford sausages

Gehakt kan toch boeiend zijn he...als je ooit nog eens een creatieve bui hebt moet je eens Oxford sausages maken..ok, in theorie maak je die met gehakt, witbrood en citroenschildeeltjes, maar je kan natuurlijk ook eender wat erin draaien...een restje gemalen kaas bijvoorbeeld, wat fijngesnipperde paprika...noem maar op. Bedoeling is dat je er kleine dikke worstjes van rolt (een beetje zoals bij loze vinken, maar nog iets kleiner) en die bak je dan in de oven: 20 minuten op 210 graden...Zo simpel, maar het resultaat is best verrassend.

14:24 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

een liedje voor bij het koken Ik ben vandaag zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Ik was wel vaker vrolijk
Heel vrolijk, heel vrolijk
Maar zo behoorlijk vrolijk
Was ik tot nu toe nooit

Soms ben ik ongelukkig
Ontzettend ongelukkig
Soms ben ik ongelukkig
Dan sterf ik van verdriet

Soms ben ik wat neurotisch
Psychotisch en chaotisch
Labiel en neogotisch
Maar vandaag dus niet

Vandaag ben ik zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Gepost door: smakelijk | 23-11-04

De commentaren zijn gesloten.