08-12-04

Pasta radiatori

Er is meer in de pastawereld dan alleen maar slierten en buisjes: radiatori zijn euh..kleine radiatortjes..rechthoekige pastatapijtjes, redelijk groot, die je in de Delhaize kan kopen (je hebt zo ook in andere formaten en vormen die meer op een radiator lijken). Ik heb voor de verandering nog eens wat langer achter het fornuis gestaan en kip met spinazietomatensaus er bij gemaakt: de kip wordt gemarineerd deze keer: een uur of twee in een eetlepel gember, paprika en wijnazijn (en olie natuurlijk)..vervolgens bakken we wat ajuin, paprika (een handsvol gele), spinazie (300g) en tomaten (een blik of twee ontpitte exemplaren) samen met de kip. Overgieten met kippebouillon en lekker laten sudderen. Afwerken doe je met wat room natuurlijk..ik had deze keer een potje sojaroom dat ik bij twee pakken Alpro had gekregen en man man man..heeel goed resultaat (maar wel 18% ipv de 3-5% van sommige andere light roompjes). Wel voldoende kruiden, met basilicum bijvoorbeeld.

15:50 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.