17-01-05

Pastadieet dag 8, 9 en 10

Ik ben wat dagen niet in staat geweest te bloggen, dus ik neem hier wat pastadieet dagen bij elkaar, allemaal voor twee personen dus telkens een 80-100g pasta per persoon nemen:
 
Pastadieet dag 8: Courgette met wat room en ham
Courgette in blokjes snijden, kruiden met provençaalse kruiden en samen met hamreepjes (zo een duopakje, maar dan één pakje he) bakken in de pan tot de courgette wat zachter  is geworden. Vervolgens enkele soeplepel light room erover en klaar. Dit kan je eventueel met gewone spaghetti eten.
 
Pastadieet dag 9: tonijn met sjalot in room
Weer heel eenvoudig: je bakt een fijngesnipperd sjalotje samen met een blikje tonijn (het kleinste) aan in de pan en kapt er dan enkele soeplepels room over. Wel tonijn natuur nemen en kap er eventueel het blikvocht ook maar bij, al zal je dan misschien de saus wat moeten aandikken met maizena. Bij voorkeur te penne rigate nemen.
 
Pastadieet dag 10: asperge-tomaat-hamsla
Kook een of andere korte pasta (spirelli bijvoorbeeld) en meng die met een of twee in stukken gesneden tomaten en een blik asperges (ook in drieen gesneden best), en de andere helft van het duopakje ham van dag 8. Giet er enkele lepel light dressing over (maar geen halve fles he).
 

09:43 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.