17-02-05

Resto tip: Spaghetti World

We zijn nog eens gaan eten in ons lievelings pasta restaurant: Spaghetti World in de Oude Koornmarkt in Antwerpen, vlak bij de Groenplaats dus. Het is niet de eerste keer dat we daar komen, maar ik kon het niet laten om weer hetzelfde te nemen van altijd: spaghetti met spinazie en gehakt. Pure and simple. Achteraf had ik wel een klein beetje spijt eigenlijk. Vooral toen ik zag wat de buren te eten kregen. ('t Was wel zo een kakmadam die met haar dochter frans sprak, terwijl ze met de rest van het gezelschap perfect nederlands sprak, maar dat heb je nou eenmaal in Antwerpen.) Pas op, t was nog altijd lekker hoor, maar ze hadden toch iets veranderd aan het recept. Vroeger kreeg je altijd een romige saus met lekkere brokjes gehakt, nu kreeg je een meer vaste spinaziebrij op spaghetti met het gehakt rondom op t bord en de room er een beetje onder..Tja. Och ja, ik blijf het aanraden: 't is er gezellig en vooral mensen die eens een vegetarische pasta willen eten komen goed aan bod. Ook het suggestiebord biedt geregeld wat nieuws aan. Voor diegenen die watertanden bij het idee van spinaziesaus met gehakt volgt hier mijn eigen recept: braaf een versnipperde ui met het gehakt in een pan, kap er een pak bladspinazie bij (300g) en giet er een potje lightroom over. Om wat te kruiden zou ik er ook nog een half bouillonblokje bijdoen, maar wees daar voorzichtig mee he.

14:36 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SPaghettiworld begrijpt het niet... De pasta is niet te eten en de saus laat zeer te wensen over.
Personeel onbeschoft en gerechten overprijsd.
ABsoluut GEEN aanrader.

Gepost door: De heer Pieters | 28-03-08

volledig eens met de reactie...
een afrader!

Gepost door: stevie | 12-12-08

De commentaren zijn gesloten.