17-02-05

The magic foodtwister bullet

Wie 's morgens te vroeg wakker word op zondag of overdag veel tijd heeft, heeft wellicht al eens op het Kanaal 2 of VT4 shopping channel de promotie voor de Magic Bullet gezien. Probeer de irritante voice-overs en die trien in bloemetjesjurk met sigarettepeuk in de mond effe te negeren en ze bieden zowaar een heel interessant produkt aan dat hakt, snijdt, klopt, fruitperst en waarvan de potten zo in de microgolf kunnen. Enig nadeel: het kost 159 euro ofzo. Mensen die wat kunnen surfen weten echter dat je hetzelfde produkt voor 100 kan kopen op die duitse shoppingsite of bij Neckermann. Vorige week zag ik echter t zelfde ding maar dan onder de naam Foodtwister in folderke van het Kruidvat staan voor maar 50 euro!! Woohoo!! Ikke dus gisteren naar het Kruidvat, speciaal een half uurtje vroeger de trein naar huis genomen...Veel te laat natuurlijk, ze waren al lang weg...Das natuurlijk typisch voor die aanbiedingen, in de Lidl en den Aldi heb je dat ook altijd..ik vraag me af wat ze daar mee hopen te bereiken, want t Kruidvat folderke gaat bij mij voortaan direct onder in de kattebak.

14:42 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Wat ik nu toch niet vind op het wereldwijde webje ;) http://witgoed.2dehands.be/markt/witgoed_keuken/8209773.html

Gepost door: Anne | 28-02-05

hij is er weer ga deze week terug naar het kruidvat hij is er weer

Gepost door: ikke | 28-03-05

foodtwister Hallo
bij de Mediamarkt hebben ze hem voor 60,- en hij werkt prima, zit alleen geen receptenboek bij maar die kun je evt vinden op de site van Magic Bullet

Gepost door: Robine | 28-03-05

Mr Beste,
Uw reactie is zeer terecht, ik heb dat zelf ook ervaren.
Enkele boze mails en mijn dreiging deze zaak voor een bevoegde rechtbank
te slepen hebben hen tot andere gedachten gebracht.
Ik heb mijn foodtwister voor die €50 uiteindelijk verkregen .
Mailen vriend is de snelste weg.
Groeten
Ronald

Gepost door: ronald cornelis | 30-03-05

Beste mensen, voor al degene die op zoek zijn naar een foodtwister,
op 1 mei op de markt van St Jans plein, en op 5 mei op de Lakborslei in Deurne, wordt hij te koop aangeboden door een heel sympatieke verkoper voor 50 euro, receptenboekje voor 15 euro,

Gepost door: monique | 23-04-05

cuisinier deze week is hij in de blokker maar zonder de 4extra bekers met schroefkoppen
hij is daarom ook wle 20 euro goedkoper nu is hij net uitverkocht maar volgende week is hij terug!

Gepost door: wezpie | 27-04-05

twister Foodtwister is nu tekoop op de markten voor 50 euro recepten boekje
inbegrepen

Gepost door: benn | 30-04-05

tip!! als je altijd als eerste bij de eerste acties van kruidvat wil zijn dan moet je zondags op www.kruidvat.nl kijken ik was namelijk op tijd met de foodtwister dankzij de internetsite gr

Gepost door: martine | 03-05-05

mw heeft iemand ook een receptenboek besteld voor de foodtwister van HE

OP 4 APRIL HEBBEN ZE AL GELD VAN DE REKENING AFGESCHREVEN EN NA 2 MAILTJES DIE GEWOON NIET BEANTWOORD WORDEN. HEB IK DE HELPDESK GEBELD OOK NOG VOOR 20 CENT PM EN IK KRIJG TE HOREN DAT HET NIET MEER OP VOORRAAD IS EN DAT HET NOG MINIMAAL 2 WEKEN DUURT.


IK VIND HET NIET NORMAAL DAT ZE ZO SNEL GELD AFSCHRIJVEN EN DAN WEKEN MOET WACHTEN DAT JE DE SPULLEN IN HUIS HEBT.

HEEFT IEMAND MEER DEZE ERVARING?

Gepost door: corrie | 04-05-05

Handleiding? Hoi,

Mijn moeder heeft deze Foodtwister ook in huis, alleen er zit geen handleiding bij.
Zou iemand mij de handleiding of de naam van de site waar deze op staat kunnen mailen?
Alvast bedankt!
Groeten,

Kevin.

Gepost door: Kevin | 08-05-05

Foodtwister Ik ben gisteren in de namiddag (rond 16u30) naar Kruidvat in Ninove geweest in het Ninja shopping center en daar waren er nog meer dan genoeg. Ik heb hem gisteravond onmiddelijk uitgeprobeerd en hij werkt prima.

Gepost door: katje | 26-05-05

foodtwister onlangs hebben ze hem verkocht bij de blokker en nu heb ik ook zo een twister gezien in de kruidvat van gent

Gepost door: sermant noëlla | 29-05-05

Foodtwister Hallo,

Ik zie hier een reactie staan van iemand die zegt dat hij perfect werkt. Zelf heb ik me ook een foodtwister aangeschaft bij het kruidvat (in Roeselare was er nog een behoorlijke voorraad maandagmiddag) maar helaas zit er inderdaad geen handleiding bij. Gisterenavond geprobeerd om ajuin fijn te hakken, resultaat is een mousse, iemand die mij kan helpen die reeds met het apparaat kan werken? Mail me gerust! Alvast bedankt,

Valerie

Gepost door: Valerie | 09-06-05

FOODTWISTER BULLET GAMMA WAALWIJK
zijn ze nu afgeprijsd voor maar 14.95 euro echt een giller
staan er nog genoeg

Gepost door: Raymond | 18-07-05

foodtwister Hey,

Vorige week een HE Foodtwister gekocht bij Gamma voor 40 euro. Dezelfde dag het receptenboekje (een giler én 15 euro!) besteld, welk 3 dagen later in de bus stak - héél correct dus.
Eiersalade maken is geen sinecure merk ik, is eerder eiermousse en wat bovenin de beker zit is NIET gehakt. Toch blijf ik positief en hopelijk kan ik er nog leuke dingen mee doen.

Gepost door: wé-ke | 29-09-05

Magic Bullet Heb die (dure) magic bullet gekocht; Mayonnaise kookt, ajuinen worden spijs; Kan iemand me zeggen of zij (of hij) hem wel goed kan gebruiken en op welke manier; vind het zonde van het geld; Er wordt niet gereageerd op mijn mails en de bijgevoegde receptenboek is in het engels

Gepost door: alberta | 29-11-07

mevrouw Ik heb net zo'n Magic Bullet aangekocht.
De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en Frans maar het receptenboekje is alleen maar in het Frans. Heeft iemand misschien zo'n Nederlands receptenboekje en waar kan is dat kopen?

Gepost door: Dina Heijlen | 09-06-08

Ik kocht net zo'n Magic Bullet.De gebruiksaanwijzing is is het Nederlands en in het Frans. Daar was ik al heel blij mee. Doch nadien zag is pas dat het receptenboekje alleen in het Frans is en niet in het Nederlands. Kan iemand me zeggen waar ik het Nederlands receptenboekje kan krijgen?

Gepost door: Dina Heijlen | 09-06-08

voor zo'n 30€ te vinden in Schaarbeek In een electrozaak op de Gallaitstraat bij het Liedtsplein in Schaarbeek heb ik die voor zo'n 30€ gekocht. 150€ op tv? Dat is diefstal!!!

Gepost door: Kim | 30-01-09

Aan ALBERTA: Je moet eens kijken op de website van de magic bullet op: http://www.buythebullet.com
Bij How it works krijg je een goede uitleg (in het Engels weliswaar) Het komt er voor het hakken op aan om de bullet niet vast te klikken, maar los op de basis te zetten en met 1 hand goed vast te houden, terwijl je met de andere hand een paar keer de bullet naar beneden duwt.
Er zijn een paar filmpjes te zien ook... Hopelijk lukt het nu. Mayonnaise zou ik sowieso niet in dat ding maken, het draait veel te snel.

Aan de foodtwister-gebruikers: Heeft die wel een pulserende functie zoals de echte magic bullet? Ikzelf heb me laten foppen door een Amazing Bullet. Lijkt er verdacht goed op, maar heeft ook niet die pulserende techniek denk ik. Daardoor kan je niet hakken en wordt alles vloeibaar.

Gepost door: san | 20-05-12

De commentaren zijn gesloten.