11-03-05

De mosterd van een ander

Als België/Vlaanderen haar goede reputatie op t vlak van eten en drinken wil behouden moet het toch dringend uit haar pijp komen. Vooral op het vlak van websites bedoel ik dan. Als je gaat kijken bij onze noorderburen dan bakken wij er letterlijk en figuurlijk heel weinig van. Maar ook nuttige tips over koken, bewaren en invriezen vind je veel beter op Nederlandse sites. Ik was heel aagenaam verrast door supermarktketenwebiste Albert Heijn. Op deze site vind je naast recepten allerhande goede en duidelijke antwoorden op veelvoorkomende vragen waar ik ook wel eens t antwoord schuldig op moet blijven: waarom moet je aubergines inzouten, zijn diepvriesgroenten minder dan verse, waarom is rode kool uit de microgolf beter, kan je balsamicoazijn vervangen door rode wijnazijn. Interessant toch? Het antwoord op die vragen verklap ik lekker niet, je moet zelf maar eens gaan kijken op: http://www.ah.nl/allerhande/vraagenantwoord/

11:00 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.