11-03-05

Vie is het leven

Enkele dagen geleden kreeg ik een gratis staaltje van Knorr Vie in handen gestopt in Antwerpen. Nu ja staaltje, als je ziet hoe klein die flesjes zijn (100ml) dan zou je denken dat het om een staaltje gaat, maar het is wel degelijk in van die kleine flesjes dat t product verkocht wordt. Knorr Vie met appel wortel en aardbei, op een superduper manier samengeperst zodat een flesje het equivalent van 200g groenten en fruit bevat oftewel de helft van de aanbevolen dagelijks hoeveelheid. In hun folder benadrukken ze dan ook dat het als aanvulling bedoeld is en niet als vervangmiddel. Je kan dus geen twee flesjes drinken ter vervanging van je volledige dagelijkse behoefte aan groenten en fruit. Je portemonnee zal je daar trouwens ook dankbaar voor zijn want echt goedkoop is het niet, een 2.30€ voor drie flesjes, wat toch al gauw 23 euro op een maand betekent. Je hebt twee varieteiten: appel wortel aardbei en pompoen banaan kiwi. Tja...klinkt raar maar is best drinkbaar. Voor jonge hippe mensen "on the move" zal Knorr wel denken...of voor anorexische, neurotische, trendslaafse teenagers zullen anderen denken. Uiteindelijk, zolang het beschouwt wordt als aanvulling is er niks mis mee he. Wel iets raar: als je op internet gaat zoeken naar Knorr vie kom je Amerikaanse artikels tegen over health soepjes die te zout zouden zijn..een totaal ander product kennelijk...Maar over die naam zullen we maar niet discusseren..

09:33 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Vie In Belgie zijn ze al volop te krijgen!!!
Ik vind ze overigens heerlijk, en merk echt dat het aanvult op mijn voeding. Omdat ik toch niet genoeg groente en fruit binnenkrijgt (ongeveer 60% a 70%) is het fijn dat ik de overige op deze manier kan nemen.

Zou zeggen proef het eens.

Gepost door: Daisy | 17-03-05

Idd Inderdaad je vindt ze overal voor ongeveer 2.30 euro en ze smaken best ok.

Gepost door: Koenie | 18-03-05

Tja... Hoi.. Als eerst was ik aan het googlen naar knorr vie en kwam dus hier Leuke site..
was aan het kijken of ik ze kon vinden vandaag maar helaas.. De smaken die je noemde samen geperst klinken niet echt lekker gemixt. en tja je kan ook zelf de blender aanzetten en een gezonddrankje maken van verschillende groenten en fruit waarschijnlijk een stuk goedkoper.. En waarom we te weinig groenten binnen krijgen misschien omdat wij mensen groentes niet lekker vinden, of gewoon tevaak makkelijk eten en groentes maar beperkt houdbaar zijn.. ja ik kook ook niet elke dag dus ook niet elke dag verse groenten maar probeer het toch wel zo veel mogelijk..

Gepost door: Zèna | 01-04-05

www.knorrvie.nl Dit is de site waarop je informatie kunt vinden over Vie. Heb het vandaag geproefd, vond het lekker en kan me goed voorstellen dat mensen dit kopen als aanvulling op de gemiddelde groente en fruit consumptie (nog steeds veel lager dan de aanbevolen 200 gram groente en 2 stuks fruit).

Gepost door: joanne goede | 05-04-05

De commentaren zijn gesloten.