21-06-05

(Dont) buy Eristoff

Buy Eristoff..die reclame al gezien? Misschien ligt het aan mij maar ik vind die ongelooflijk arrogant: zo een lelijke vent met een maffiasmoel die over zijn eiland loopt te stoefen: hier komt een zwembad en die bomen moeten plaats maken voor mijn zelfbedacht golfterrein bla bla bla en ge kunt het eiland niet kopen, nah. Maar de fles dus wel. Ja ok; ik ken wel iets van marketing en reclametechnieken en door mensen voor het hoofd te stoten zullen ze je produkt ook wel herinneren enzo, maar dit vind ik gewoon pff..Eristoff is wodka en daar moet je sowiso al voor zijn...Smirnoff is wellicht bekender en in de Ikea vind je tegenwoordig Absolut wodka met alle mogelijke smaken (waaronder zelfs peper)..De Blackcurrant kan ik aanbevelen trouwens. Zelf heb ik in Amerika ooit kennis gemaakt met Blauwe Smirnoff (blauw etiket welteverstaan ipv het gewone rode). Bij ons vind je die niet..wel in Griekenland enzo, maar niet hier. Hij is 50 graden en smaakt iets zoeter dan de gewone Smirnoff. Ik krijg er altijd een beetje de slappe lach van. Maar soit, sterke drank is nergens goed voor, maar met dit weer mag je al eens zondigen he.

13:58 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

smirnoff die verkopen ze hier wel hoor. ze verkopen zelfs blauwe smirnoff.
smaakt een beetje naar kauwgom

Gepost door: bobbie | 23-06-05

nognigezien Ik heb m nog niet in de klassieke winkels (DH, Carrefour) tegengekomen. Heb je m in een speciaalzaak gevonden?

Gepost door: Koenie | 27-06-05

Blauwe Smirnoff Ga eens kijken in de drankenhandel Breckpot, op de Korenmarkt.
Waarschijnlijk zul je dat daar wel vinden.
Denk ik.

Gepost door: Spinning Dude | 29-06-05

Reclame Eristoff Hallo

ik ben het niet helemaal met u eens, deze reclame van Eristoff is juist uiterst goed. De klassieke reclame heeft afgedaan, laat ons wat creatiever zijn, net zoals deze reclame boys ! U zal zien deze reclame slaat aan. Er wordt de kijker verteld hoe het er echt aan toe gaat, je koopt eristoff en sponsort the bog chef, en toch blijven de mensen het kopen, zelfs nog meer. Knap werk.

Reclame student.

Gepost door: Laurent | 03-11-05

De commentaren zijn gesloten.