05-07-05

Wagame eten?

Via het werk van mn vriendin ben ik onlangs bij Wagamama gaan eten. Dit noodlerestaurant vind je vlak bij de UGC in Antwerpen, over de Mediamarkt, boven de Match. De eerste indruk die ik van het restaurant kreeg was een beetje die van een kantine...nogal kaal interieur, klonk wat hol, maar das nou eenmaal typisch voor de oosterse zen-belevenis moet je maar denken he. Positive eating en postive living noemen ze het. Het eten was heeeeeeeeeel smakelijk..ik had een chicken ramen, een kom noodlesoep met heerlijk lap kip en als bijgerecht dimsum achtige kippehapjes en een glas fris japans bier, onder de naam Kirin. Aan de andere kant van de tafel koos men Chicken tama rice..een bord met rijst en kip en een zoetige bruine saus..ook best lekker (maar niet zi lekker als mijn noedelkes :-). Wat is nu het probleem (ja er is een probleem). Wel we waren met een groep van een man of tien..ons subgroepje van vier bestelde gelijktijdig...de collega van mn vriendin kreeg zn noodles (hij had hetzelfde als ik)..vijf minuten later kregen hij en ik ons bijgerecht (ik had nog altijd geen noodles gekregen en mn vriendin had witte wijn besteld maar kreeg rode)...na nog tien minuten kreeg ik dan ook mn noodles (eindelijk) maar de vrouwen hadden nog altijd niks gekregen..nog eens tien minuten later kregen ze eindelijk hun eten. Nodeloos te zeggen dat andere mensen van het gezelschap al lang klaar waren met eten..Ik weet niet waar dit aan ligt...de studentjes die ons bedienden beschikten over van die high-tech pda bestelboekjes en waren niet onvriendelijk en redelijk snel...de tafels zijn duidelijk op groepen gericht (of op een of andere kantine-eetcultuur) want het zijn allemaal tafel voor grote groepen. Ik weet het niet...misschien konden de koks niet goed volgen (je ziet hen trouwens aan het werk achter de centrale toog, net zoals in die andere spektakel restokes)...Best wel een beetje jammer allemaal want het is er echt wel lekker en zeker ni duur...Ik wil er gerust nog wel eens terugkeren, maar niet met een grote groep in elk geval..

15:42 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wachten op het eten Dat de gerechten zo willekeurig geserveerd worden is normaal bij Wagamama. Hebben ze jullie niet gewaarschuwd. In groep is dat natuurlijk niet leuk, maar in klein gezelschap nodigt dit uit tot veelvuldig proeven bij de anderen.

Ik ben al vaker gaan eten bij Wagamama, en het eten heeft me nog nooit teleurgesteld. Ideaal alvorens naar een film in de UGC te gaan.

Gepost door: Jan | 26-07-05

Inderdaad heel normaal Voor ze je bestelling noteren vragen ze altidj of je er al geweest bent.
En dan geven ze altijd de uitleg waar je je jassen kwijt kan (onder de tafel) waar de toilletten zijn en inderdaad.. dat je je eten krijgt in willekeurige volgorde dat het gemaakt wordt ind e keuken.
Nooit samen...
Dus raar dat je dat niet opgevangen hebt...

Gepost door: Anne | 26-07-05

De commentaren zijn gesloten.