30-08-05

Tagliatelle met Spinazie/pesto/roomsaus

Volgend recept kreeg ik van een lieve bezoekster van mn blogje. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar het ziet er heel smakelijk uit.Kipfilet in blokjes snijden en kruiden met kipkruiden (al dan niet met zout). Een ui fijnsnijden, diepvriesspinazie (fijne structuur) laten ontdooien.Kipfilet in een beetje olie aanbraden (goudbruin), gesnipperde ui en teentje(s) knoflook (uitknijpen) en erbij voegen. Om en om scheppen tot de ui iets glazig is. De ontdooide spinazie toevoegen en doorwarmen. (slag)room toevoegen en 2/3 desertlepeltjes groen pesto erdoor roeren. Ongeveer 10 minuten goed doorwarmen. Onderwijl water koken en daarin de tagliatelle bereiden. Serveren met geraspte kaas en pijnboompitten, welke naar ieders behoeven in het bord toegevoegd kunnen wordenMet dank aan Gini.

09:29 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.