28-09-05

Spaghetti met witloof

Ja ik hoor weer een paar hersenen kraken, het is wellicht niet de meest voor de hand liggende combo, maar dat neemt niet weg dat het zeeeeeeeeeeeeer lekker is!!
Voor twee-drie personen neem je een halve kilo witloof in reepjes gesneden, wat groentebouillon (ongeveer een halve liter), 2-300g spaghetti, een 300g gehakt en wat kruiden zoals curry, kervel en gember. Bak het gehakt effe aan, doe het witloof erbij  dat je met nootmuskaat en peper hebt gekruid (geen witloof zonder nootmuskaat he) en overgiet met de bouillon en laat dat een twintig minuten pruttelen in een pan of schaal met deksel. Kap er op het einde een glas melk met wat maizena in bij en laat het effe indikken en klaar! Ik heb het ook nog wat gekruid met curry, omdat dat wel goed met witloof samengaat en ook wat kervel en gember zou volgens het recept niet misstaan, maar das persoonlijk.

14:40 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat vonden we van dit recept... (spaghetti met witlof) Even op internet gesurft en dit recept tegengekomen.
Geprobeert en dit is wat men er van denkt:
M(43jr): Apart, we hadden de combinatie niet bedacht
A(40jr): Een lekker verrassend gerecht
P(15jr): 7, (en dat voor iemand die geen witlof wil)
S(10jr): 9,5. Vanwege de smaak (bijna 10)
A(8jr): Lekker

Gepost door: Aart | 11-02-07

De commentaren zijn gesloten.