14-11-05

Bezoekerspasta (ham, kaas, gehakt, paprika)

Wat maak je als er bezoek komt en je wil geen uren in de keuken staan? Pasta natuurlijk. Dit wordt onderhand eerder Koeniekooktpasta ipv. Koeniekookt, maar ik kan er ook niks aan doen hoor. Zaterdag kregen we bezoek en ik wou eigenlijk mn kippespinazielasagne maken, maar de schotel en de lasagnabladen wilden niet echt meewerken en dus besloot ik maar oom macaroni met hesp en kaassaus in de oven te maken. Als extra touch voegde ik er wel kippegehakt en een gele paprika in blokjes aan toe. Het kippegehakt van de Carrefour vind ik nog altijd het beste (niet te vettig, goeie porties) en als je het invriest kan je het gemakkelijk in blokjes snijden. Die blokjes bak je samen met wat champi, paprikablokjes (liefst gele, geloof me) en hespblokjes in de pan aan. Ondertussen maak je ook met twee pakjes behamel en een 150g geraspte kaas een sausje (doe rustig aan met de behamel, dat spul brandt heel makkelijk aan). 250g macaroni (gekookt hee) volstaan voor een grote ovenschotel. Meng alles en zet onder de gril tot er een leuk korstje op komt. Of eet het direct zo op, ga ik ook eens proberen want ik vind het altijd zonde dat die kaassaus wat uitdroogt in de oven :-)

15:34 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.