14-12-05

Bleekselderij met gehakt en kaassaus

Weer eens wat anders om met selder te doen..Voor dit recept heb je nodig voor twee personen;
Een bleekselder
300 g gehakt
1 pakje witte saus
100-150g geraspte kaas
Verwarm je oven op 200 graden alvast voor en kook ondertussen de selder die je in tamelijk grote stukken hebt gesneden (dus niet stukken van twee-drie cm zoals je gewoonlijk selder maakt). Maak een kaasaus met een pakje behamel en 100-150g geraspte kaas (leng desnoods aan met wat melk). Doe het gehakt in brokken in een ovenschaal, kap er de uitgelekte selder bij en de kaassaus over. Eventueel ook nog wat afwerken met geraspte kaas. Dit alles gedurende een twintig minuten in de oven en serveren met rijst of puree lijkt me wel aangewezen. Volgende keer ga ik ook nog wat tomatenblokjes toevoegen, dat lijkt me wel lekker.

11:27 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kampioen Met zo een kok, die zo'n lekker eten maakt moet Ruth wel goei tijden lopen. (was er ook bij in Eindhoven)

Gepost door: Michael | 16-12-05

De commentaren zijn gesloten.