01-02-06

Scampi Pakistani

 

 

Ook in 2006 blijf ik trouw aan het principe: enkel schrijven over dingen die ik zelf heb gemaakt/gegeten. Het is tenslotte nog altijd een blog en geen receptensite. Al sluit het ene het andere niet uit natuurlijk he.

Volgend recept komt van een collega. Vraag me niet waarom het scampi pakistani heet, vermoedelijk vanwege het ingrediënt garam masala..Nu ja, niet belgangrijk. Voor twee personenen neem je een 200g pasta, 24 scampi, 2 eetlepels ketchup, een half theelepeltje garam masala en 1 theelepel currypoeder, wat sjalot, wat look en een flesje room. Verder nog een blikje tomatenpuree en voor de liefhebbers een ui en look.

Fruit de gesnipperde uien (optioneel) en de sjalot zachtjes aan in wat boter. Voeg de scampi hieraan toe. Overgiet snel met de room, pers hierin de look. Voeg het blikje tomatenpuree hieraan toe en de ketchup. Kruid met de garam masala en de curry...Het is eens iets anders he, maar qua smaak is het niet zo vernieuwend. Overdrijf niet met de masala en curry, das het belangrijkste...en voeg misschien ook wat basilicum toe..Misschien ook een scheutje witte wijn, why not;.

15:15 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.