28-02-06

Pasta met seldersaus

Ik had nog wat selder over van vorig weekend en ook nog drie merguez worstjes, dus een beter excuus voor een nieuw pasta experiment is er niet. Voor twee personen volstaat 200g pasta (best gewoon spaghetti), een 150g vlees zoals stukjes worst of gehakt en dan selder...een hele, 2/3..maakt ni zo veel uit. Wel belangrijk is dat je de selder heel fijn hakt, dus best met de keukenmachine. Bak eerst het vlees en kap dan de selder erbij. Giet er wat water over, niet te veel wel, en voeg ook een half blokje bouillon toe (kip of groenten). Een kwartiertje pruttelen moet volstaan. Afwerken met een flesje room en eventueel wat binden om een iets dikkere saus te krijgen. Kruiden doe je best met wat nootmuskaat, niet te kwistig met zout. En ja, ik vond het geweldig smakelijk.

13:04 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.