12-06-06

Wok Dynasty

We zijn nog eens wezen uit eten en dit keer was de Wok Dynasty aan het Gemeenteplein in Keerbergen aan de beurt. Het gaat om een soort all you can eat wok formule, maar dat doet het eigenlijk nog veel te weinig eer aan. Het is een buffet formule: je kiest zelf wat je wil eten. Beginnen doe je met voorgerechten à volonté: dimsum, sushi, soepje (heel lekker zuur pikant tofu soepje), kippeslaatje, gewone sla, loempia, lenterolletjes, ECHTE gefrituurde calamares (geen diepvries caoutchouc brol), garnalen, gelakte eend, ribbekes..hhhmmmmmm Dan kies je wat je wil laten wokken: vlees, visballetjes, scampi (met het aantal scampi dat aan onze tafel werd verorberd vraag je je af hoe die winst maken..) vlees en allerlei groentjes zoals brocoli; leliebloemen (een soort sojaboon), glasnoodles...je geeft je bord aan een van de twee koks en die koken alles effe in bouillon om het nadien te wokken. Wees gerust, alles is supergaar. Je kiest uit een van de acht sausjes: zoetzuur, japanse soja, looksaus, sesamsaus,..(de rest ben ik vergeten). Ook kan je bij kok drie om vis, zalm (ok da's ook vis, maar soit), kikkerbilletjes, steak op tepanaki. Das een japanse steengril achtige toestand, heel hip. Ze bakken dat vlees niet gewoon zomaar hoor, ze maken kruiden t wat en al da soort dingen..heel sjiek. En wat kost dat? Awel; in het weekend kost dat 22 euro per persoon, en voor die prijs kan je je daar letterlijk doodeten (en 's anderendaags toch niet te veel extra wegen want het is allemaal natuurlijk best wel gezond. Je moet er toch wel een paar keer komen, want de eerste keer flip je bij het zien van al dat lekkers en schep je je bord vol tot je het niet meer kunt dragen. Oh, het dessert is ook inbegrepen: drie soorten ijs, verschillende soorten vers fruit (waaronder chinese kersen), gebakjes enzovoort. Crrrrrrrrraaaazy. Opgelet: best wat vroeger gaan, want vanaf zeven uur, half acht is het soms wat drummen aan de buffetstands en das wel jammer. De huiswijn, een frisse Elzasser was ook heel lekker overigens en met dit weer kan je op het stijlvolle terras plaatsnemen. Wij gaan zekers nog eens terug hoor! Ze hebben overigens ook een meeneemmenu en een filiaal in Heverlee.

14:38 Gepost door Koenie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk! Wij zijn in het filiaal in Heverlee geweest. Wat je beschrijft komt heel goed overeen met wat ik er gezien en gegeten heb. Heel lekker. Vooral de voorgerechtjes. Ik ga er zeker en vast nog eens terug.

Gepost door: Karen | 12-06-06

Genieten van de wok Ook ik ben in Keerbergen bij Wok Dynasty geweest. Lekker gegeten maar wel nogal druk toen we er waren. Maar dit kon de pret niet drukken. Een aanrader wanneer je tegen de drukte kan.

Gepost door: wok traiteur | 17-11-07

De commentaren zijn gesloten.