04-01-07

Een nieuw jaar, een nieuwe leuze.

pangVoor ik het weer vergeet, ook namens de voltallige Koenie-kooktploeg de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Zoals elk jaar is er ook dit jaar een motto: Food is an important part of a balanced diet. ~Fran Lebowitz. Toen ik dit voor de eerste keer las, vond ik het wel grappig, maar toen ik op het nieuws (reportage goede voornemens) een paar van die kiekens hoorde zeggen dat ze de komende dagen enkel water gingen drinken, vond ik het eigenlijk zo stom nog niet. Afijn, ieder zijn manier, maar neem van mij aan dat je om af te vallen wel degelijk zult moeten eten...Het komt er na de feestdagen bij veel mensen vooral op aan de lever wat op te kuisen en terug leren te genieten van eenvoudige, niet zo overdadige maaltijden. Ik denk dat de meesten daar trouwens wel aan toe zijn na al dat feestgeweld. Wie dacht dat ik uitgebreid heb gekookt tijdens oud naar nieuw moet ik teleurstellen..Net zoals de vorige jaren heb ik het bijzonder simpel gehouden: zero stress: provencaalse scampi (uit een pakje), witloofsoep (uit een pakje), struisvogelsteak (heeeel erg lekkeren uit de Carrefour) met boontjes, kroketten en saus (uit een pakje, snif) en dan nog profiterollekes als desert (uit een pakje ja). Tja, tijdens de feestdagen neem ik niet veel risico's...Enkel met toastjes durf ik nog wel eens wat knutselen, ik kan trouwens van harte die nieuwe kanckebröd toastjes aanbevelen...vraag me nu niet meer van welk merk, maar in elke grotere supermarkt kan je er niet naast kijken deze dagen..Ze zitten in een zwarte verpakking en je hebt ze in twee soorten...Soit, ook in 2007 kokerellen we lekker voort en staan er toch nog enkele 'nieuwe' pastareceptjes op t programma....blijven eten!

14:09 Gepost door Koenie in Recepten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Cadeautjesinvloed? Is dat onder invloed van de kerstcadeautjes dat ook al het eten uit pakskes komt? Beste wensen he, we zullen elkaar nog wel es zien dit jaar op een of ander loopevenement vermoed ik!

Gepost door: Julie | 04-01-07

Pakske enzo... Heb niet teveel gegeten tijdens de feestdagen, dus ik werk rustig verder aan mijn bevallingskilo's ipv aan én mijn bevallingskilo's én de feestkilo's :)))

Gepost door: Mieke | 04-01-07

De commentaren zijn gesloten.