16-02-07

Romige ovenschotel met tonijn

romigetonijnDit recept komt helemaal uit Neeydurland, waar ik het op een fiche in de AH vond (leuke supermarkt trouwens, vooral als je op zoek bent naar kant en klaar ideetjes). Anyway, dit heb je nodig voor een tweetal personen:Pak aardappelschijfjesErwtjes, een paar soeplepels (diepvries)MaisRode paprika in blokjesUitjeLookTwee blikjes tonijnEen flesje (light uiteraard) roomDe aardappelschijfjes kan je best alvast een tiental minuutjes laten koken, dan zijn ze zeker gaar genoeg. Ondertussen verwarm je een oven op 200 graden en fruit je in de pan de ui, look en vervolgens de mais, erwten en niet helemaal uitgelekte tonijn samen met de room. Alles in een ovenschotel, aardappelschijfjes erover en dit een goed half uurtje in de oven zodat er zowat een korstje op de aardappelschijfjes komt.Niet echt zo heel erg geslaagd dit gerechtn maar het bracht me wel op een handvol ideën voor nieuwe eigen recepten die je binnenkort hopelijk zal kunnen lezen onder de noemer 'rondpotjes'.

11:28 Gepost door Koenie in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.