20-02-07

Partygarnalen met pasta

partyshrimpSoms word ik gewoon aangetrokken door de naam van een recept...net zoals in dit geval. Partygarnalen..waar halen ze het..nu ja, met scampi is het in elk geval ook heel lekker:Voor 2 personenMen neme een 20 tal scampi. Stoof daarna 6 eetlepels versnipperde sjalot aan in olijfolie en voeg de ontdooide partygarnalen toe. Kruid met peper en zout. Voeg een pakje Ontdooide Hollandaise-saus en een scheutje witte wijn toe en meng goed. Breng eventueel op smaak met mosterd*, roze peperkorrels en bieslook. Dit laatste heb ik niet gedaan, maar soit. Kook 200g pasta beetgaar. Stoof nu 1 doosje spinazie in een beetje boter. Kruid met peper en zout en meng bij de gekookte pasta zoals je met pesto zou doen..Laat me trouwens opmerken dat dit hondsmoeilijk is om te doen...ik geloof dat ik de verkeerde spinazie heb gebruikt (blad ipv gehakt of omgekeerd)..Anyway, tis...speciaal...

14:30 Gepost door Koenie in Recepten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jummie Klinkt lekker hoor! Jammer dat ik allergisch ben voor schaaldieren, maar 'k zou het wel lusten :-) Nog altijd aan het nagenieten van de lekkere oranje maaltijdsoep, dat was super!

Gepost door: Julie | 21-02-07

Oranje boven Volgende keer ga ik voor geel....

Gepost door: Koenie | 22-02-07

De commentaren zijn gesloten.