24-04-07

Wok van Mechelen

wokvanmechelenKoenie jarig, dus wij uit eten in de Wok van Mechelen. Bedoeling was eigenlijk eerst om in dat andere wok-restaurant in de buurt van Mechelen te gaan, maar omdat niemand BOB hoefde te zijn (het is maar een kwartiertje wandelen van bij ons) en we dit restaurant ook eens wilden testen...Anyway: de Wok van Mechelen is gelegen vlak bij het station van Mechelen in een pand dat net zoals vroeger al de winkels in die straat een meubelwinkel was. Waar is de tijd...Soit, de bediening is zeeeeer vriendelijk en voor amper 22.5 euro mag je eten tot Homer Simpson zelve omver valt van verbazing. Je hebt de keuze uit een uitgebreid voorgerechtenbuffet (meestal koude of lauwwarme dingetjes) waarvan vooral de viskrokantjes suppersucculent zijn. Vervolgens mag je een wokschotel samenstellen met verse groentjes, vis, vlees, scampi en dat laten wokken in een saus naar keuze. De looksaus is zeker aan te raden voor de vis overigens. Ben je dat wa beu, dan kan je effe de bescheiden sushi-saladbar proeven (vooral de wasabi vind ik zooooooo leuk eten he) om te eindigen met de tepanyaki: dat is een japanse bakplaat waarop tong, zalm, scampi, groenten, biefsteak...wordt gebakken door een "echte" feĆÆmporteerde japanse chef. Zalig om naar te kijken, nog zaliger om te eten. Waarom twintig euro betalen voor een taaie steak op restaurant als je bij de wok van Mechelen zoveel steak kan eten als je wil, zalig gereedgemaakt (ok, zonder frietjes of archiducsaus, maar met rijst of kroketten (die waren er wel) is t ook de moeite hoor. Tot slot, ja er was nog een slot, heb je het dessertbuffet..ijs en fruit enzo. Niet meteen mn ding maar een bolleke ijs na een "eenvoudige doch voedzame" maaltijd is nooit een slechte zaak. Man man man...we'll be back!

16:00 Gepost door Koenie in Recepten | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

HAPPY BIRTHDAY Wok ... kan ik zo van genieten! Proficiat Koen, enjoy your holiday!

Gepost door: Koen | 24-04-07

Wokken Heerlijk al dat wokken. Vorige week nog maar net bij de Wok van Mechelen geweest en we hebben genoten. Alleen hebben we een klein ongelukje gehad met de wagen. Volgende keer gaan we een bedrijfje vragen dat de wok catering bij ons thuis komt uitvoeren. Hopelijk even leuk.

Gepost door: wok traiteur | 03-11-07

Wij hebben niet zo een toffe ervaring gehad. De bediening was een beetje TE vriendelijk. Met verkleinwoorden tot het vervelende toe ! Buffetje hier, uitlegje daar, grr . De wijn was niet te drinken en onze tafel was 1st zelfs niet beschikbaar. Enfin. Wij gaan er voorlopig niet terug. Wij waren met 16 trouwens.

Gepost door: Franky Reymenants | 02-03-08

Vriendelijke en humoristisch onthaal! Obers sproken redelijk goed Nederlands! Waar voor je geld ('s middags)

Gepost door: VIVIAN VERJAARDAG FEESTEN | 20-06-09

I LOVE WOK VAN MECHELEN Mijn vriend en ik zijn helemaal...‎ - Laura‎ - 17 sep 2008
verliefd op dit restaurant! Sinds de opening zijn we er een keer of drie geweest. Ook de lunch is een aanrader. Voor een redelijke prijs krijg je enorm veel terug! Een buffetvorm met koude en warme gerechten.

Gepost door: LAURA | 20-06-09

De commentaren zijn gesloten.